Hoe werken we

Geen klus in tekst of vorm is te groot, te klein of te min. Als hij maar interessant is. Een klein woordmerk voor een beginnende it-er kan voorbode zijn voor een werkrelatie van jaren met ongekende reikwijdte. Deunk&Heebing storten zich graag enthousiast op vormprojecten van welke aard dan ook.

We zijn goed in projectanalyse. Bij een eerste kenningsmakingsgesprek is al redelijk snel duidelijk wat een klant nodig heeft, wat hij of zij wil, wat kan en hoe dat samen te bereiken. We zijn drukwerkvormgevers met erg veel websites in ons dagelijkse pakket. Van digitaal én print weten we alles.

We ontwerpen dagelijks nieuwe websites, campagnes, banners, advertenties en tijdschriften. We vinden de digitale drager onmisbaar voor de vormgegeven boodschap, maar soms ook niet. De ene keer de mail, twitter of de i-pad, een andere keer ontvangt de doelgroep een gedrukte uitnodiging per reguliere post in de brievenbus. Planning, budgettering, uitvoering van ontwerp, druk of webbouw, hosting en beheer, we weten er alles van.

We kunnen een project vanaf scrap tot presentatie compleet organiseren, maar ook een startsite, bondige tekst of uitgekiende businesscard is bij ons in ervaren handen. Probeer Deunk&Heebing eens uit.